Foedselsdagsbillede Karen Schousboe

Karen Schousboe – din konservative kandidat til KV21 i Rudersdal

🍀 Hvorfor stiller jeg op som konservativ kandidat til KV21 i Rudersdal? 🍀

 
Egentlig er det ikke svært at svare på. Jeg elsker det sted, hvor jeg bor – midt i al vores fantastiske natur, midt i en af vores særegne “landbyer” og omgivet af skov, kirker, kroer, søer og moser! På Paradisstien! Det bliver ikke bedre…
Det vil jeg gerne arbejde for at vi passer på. Fra Ravnsholm til Rådvad, fra Vaserne til Vedbæk.
 
Men hvad betyder “at passe på”?
 
🍀 Jo, det betyder eksempelvis at vi ikke blindt skal åbne op for at der bygges højhuse i Nærum. Eller at Marina ender med at overskygge det fine gamle Vedbæk med de hvide strandvejsvillaer. Redskabet her er Bevarende Byplaner. Det vil jeg arbejde for at vi får udviklet for hvert et hjørne af kommunen.
 
Men det betyder også at vi skal finde måder at få investeret i separatkloakering, så vi ikke udleder klamt kloakvand, der fylder vores strande, søer og vandløb med grønne alger og svinsk lugt. Vi skal finde fremtidssikrede, miljø- og energivenlige løsninger på dette og mange andre miljøproblemer.
 
🍀🍀 Og så betyder det, at vi skal lære vores børn at sætte pris på al denne vidunderlige natur- og kulturarv. Det gør vi naturligvis bedst ved ikke at holde dem fangne på skolebænken og undervise dem på traditionel vis, men derimod sende dem på ekskursion ud i virkeligheden. Det kan så passende ske i samarbejde med vores fremragende musik- og naturskoler, skoletjenesterne på vores museer og i kirkerne, samt de mange idrætsforeninger og spejdergrupper. Det samarbejde vil jeg arbejde for at styrke.
 
🍀🍀🍀 Endelig betyder det at jeg vil arbejde for at vi her i Rudersdal leverer mere Ellevild Natur til vores efterkommere. I 2019 vurderede forskerne således at mindst 25% af over 10.000 arter er truede på deres overlevelse. En del er allerede uddøde og findes ikke mere. Andre er næsten væk. Og ja, det er kun blevet værre de sidste 10 år.
 
Hvordan skal vi afhjælpe biodiversitetskrisen her i Rudersdal? Ja, det skal vi naturligvis ved at blive meget bedre til at gøre de ting, som vi ved hjælper: tilplante grøftekanterne, plante vejtræer, sætte vildheste og græskvæg ud hvor det nytter. Samt ikke mindst:
 

🍀🎋🍄Så vilde blomster i græsplænen foran Rådhuset… 🍄🎋🍀

LÆS MERE: